Utstillinger i Galleri Albin Upp

Albin Upp

Prikkart

GRUPPEUTSTILLING 

2. - 14. APRIL 2024

 

Litt om kunstnerne fra Prikkart

Elin Hauklien

Elin uttrykker seg i tresnitt, mixed-media, akvarell, digital kunst og akryl. I mye av kunsten Elin lager, er observasjon av livet tema, og i gjennom kunsten oppmuntrer hun til å meditere over våre egne følelser og observasjoner av livet. Elins kunst er kjennetegnet av rå, organiske og enkle linjer, mønstre, tegneserie-inspirerte dyr med humoristiske undertoner og svart-hvit eller fargesterke motiver.

Espen Spanli

Espen liker å uttrykke seg gjennom sterke farger. Primærfarger som blå, gul og rød står sterkt og har stor betydning og plass i paletten. Espen streber alltid etter å gjenskape en følelse eller en tilstand og bruker lerretet som utrykksform.

Line Gammelsæter

Line henter inspirasjon fra både natur, dyr og stemninger fra menneskets indre landskap. Hun maler ofte intuitivt, og uttrykket kan variere fra det figurative til det abstrakte. Hav, himmel, og fjell er ofte representert i maleriene.

Line Martinussen

For Line er det å sette seg ned med tegning eller maling ren meditasjon. Line henter inspirasjon fra mange plasser, blant annet Instagram, gallerier, naturen og til og med glossy interiørmagasiner. Bildene hennes er av det mer lystige slaget, og skal gi positiv energi og være er blikkfang i rommet.

Lukaz Kacprzyk

Lukaz Kacprzyk er en billedkunstner som liker å eksperimentere med kunstmateriell og de kunstneriske uttrykksformer. Dette kommer til syne i hans kunstverk som består av olje- og akrylmalerier med elementer av bl.a. slagmetall, bladgull, tusj og detaljer malt ved bruk av sjablonger. Lukaz sin egen kunststil kaller han for «symbolsk naivisme».

Morten Schie

Morten er en kunstner som er glad i kontraster, fargekombinasjoner og det visuelle i kunsten. Han jobber stort sett med akryl på lerret, men er ikke fremmed for å eksperimentere med andre medier. Jobber til daglig med blant annet visuell design til både papir og skjerm, og ser på kunst som en mulighet for fritt utløp uten begrensninger

Nanna-Kristin Arder

Nanna-Kristin Arder er en tidligere sangpedagog på musikklinje i videregående skole, som nå har funnet frem til kunstens verden. Hun kombinerer mange ulike teknikker. Hun henter mye inspirasjon fra naturen. Spesielt fascineres hun av lyset og himmelen. Musikken er for henne også en viktig kilde til inspirasjon. 

Nina Enger

Nina Enger har vært engasjert i kunstneriske aktiviteter siden tidlig på 90-tallet, og har deltatt i flere lokale og internasjonale utstillinger. Inspirasjonen hentes fra det indre landskapet hvor stemninger og følelser er drivkraften. Maleriene til Nina Enger varierer derfor i sitt uttrykk. Noen ganger intense og fargerike med sterke kontraster, og andre ganger rolige og duse med svake kontraster. Når det indre gjenspeiles i det ytre, er prosessen komplett. Et maleri er ferdig.

Richard Johnsen

Richard Johnsen elsker å eksperimentere med teknikker og verktøy, og jobber mye med sterke farger, kontraster og blikkfang. Han elsker å eksperimentere med både konvensjonelle og ukonvensjonelle verktøy, abstrakt såvel som figurativt og linjer. Richard har foruten fargerikt uttrykk, stort fokus på flyt og rytme  i bildene sine.

Roger Larsen

Roger Larsen har drevet med kunst siden barndommen. Da alt fra tegning, maling, «video», digitalt og tekster, da på ordet, setningens verdi innehold og ikke musikalitet eller retorikk. Når det gjelder inspirasjon så er alt en inspirasjon, da fra hulemalerier, glyfer, de gamle «tunge malere» (Caravaggio, Rembrandt, Da Vinci etc) til Warhole og Weidemann. Gata sin kunst i dag lik i Pompeii den gang da. Naturen, skogen til vannet, all tekstur og «malerier» i alt osv.

Tailless

Lars-André «Tailless» Barth, opprinnelig fra Oslo. Navnet «Tailless» bærer med seg en symbolsk tyngde som reflekterer hans fryktløse tilnærming til livet. Han tør å utfordre det som virker umulig, og denne holdningen gjenspeiles tydelig i hans kunstneriske uttrykk. Tailless sin kunst er som en fargesprakende og fascinerende reise gjennom hans unike perspektiv. Han tegner med en palett av ideer og inspirasjon, og resultatet er en visuell symfoni som griper oppmerksomheten.

Tonje Rebecca Rosenberg

Tonje Rebecca Rosenberg er en kunstner som er interessert i å utforske kontraster og finne balanse i motsetninger. Hun lar seg inspirere av naturen og naturlige materialer som stein, edelstener, marmor, tre, lin og ulike organiske former. Hun fascineres av skiftene og endringene i årstidene og livet, samt spenningen mellom lys og skygge. Maleriene hennes er inspirert av både nordisk design og områdene rundt Middelhavet.

Veronika Varga

Veronika Varga har en unik strek med geometriske former og med en teknikk som kan minne om typisk Art Deco spraydekor. De vinklede sporingslinjene og bruk av rette linjer i maleriene hennes er tydelige uttrykk for kubismen og hennes kjærlighet for geometrisk kunst. Veronikas mål er å skape harmoni mellom naturens myke linjer og ingeniørpresisjonen. Samtidig ser hun det som en kontinuerlig utfordring å innføre mykhet i vinklene ved hjelp av farger, former og lidenskap i mine kunstverk.

Vetle Hauge

Som kunstner utforsker Vetle Hauge bruken av forskjellige teknikker og materialer for å skape visuell kunst. Gjennom årene har han utviklet sine ferdigheter og kunnskap i hovedsakelig blyant, akrylmaling og gips. Hans kunstverk er inspirert av det åndelige, følelser og utforskning av den alternative siden til livet, ofte med mennesket som fokus i motivene.

Vibeke Haviken

Vibeke elsker å eksperimentere med det figurative i kombinasjon med abstrakte. Hun inspireres av hvordan menneskers erfaringer, utfordringer og gleder setter tydlige spor i hvordan vi fremstår og utrykker oss selv. Hun jobber med både akryl og oljer på lerret, og kull og blekk på papir. Hun eksperimenter hele tiden, og finner sterk inspirasjon i å prøve nye måter å utrykke seg på.

Tagged under: Maleri akryl Tegning
Albinupp

Albinupp

  • Female