Tidligere utstillinger i Galleri Albin Upp

Albin Upp

2018

2019

2020

2021

2022

“Water speaks”

27. april til 9. mai

MALERI

Bente Amundsen stiller ut sine abstrakte akvareller og tekster her i Norge for første gang. Amundsen har en bakgrunn som mangeårig kreativ i reklamebransjen, men siden 2011 har hun brukt all sin tid på å formidle bilder og ord under navnet Aisha North. Via egne blogger har hun delt sine arbeider med et stort internasjonalt publikum. Denne utstillingen viser et utvalg av hennes produksjon fra de siste fire årene, akvareller i flere formater samt noen av hennes tekster.

For Amundsen er selve skaperprosessen en dypt åndelig opplevelse. Hun mener selv at det hun formidler kommer via henne, ikke fra henne. Det er derfor hun signerer sine arbeider med navnet Aisha North. For henne symboliserer navnet alt det som ikke er begrenset av den fysiske kroppen, men som tilhører en større bevissthet. Den vi alle er en del av, og som hun selv opplever å ha kontakt med i sitt arbeid. Både bilder og tekster blir til på samme spontane måte. Farger, former og ord får lov til å flomme fritt. I bildene er det som om vannet selv får en stemme. Og vanner hun bruker, henter hun ute i naturen. Det gir en helt egen kraft til det hun skaper.

Bilder og ord oppmuntrer til egen refleksjon og fordypning. Som Amundsen selv sier: alt jeg formidler har i bunn og grunn dette ene budskapet: «Se din egen storhet».

www.aishanorthwaterspeaks.wordpress.com

Hva skjer akkurat nå?

Albin Art
Albin Art

Mai hos oss

Les Mer

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger