Tidligere utstillinger i Galleri Albin Upp

Albin Upp

2018

2019

2020

2021

2022

5. September – 17. September.

MALERIER

Jan Erik Birkelund maler abstrakt i mellomstore formater. Han er inspirert av Inger Sitter, men der hun formidler naturlandskap, formidler Jan Erik Birkelund forhold mellom mennesker. Han bruker ofte fargene rødt og blått, med innslag av gult og oransje. Bildene kommuniserer motsetninger: kalde mot varme farger, foran og bak, inni og utenfor. Ofte formidler bildene motsatte krefter; noe som vil sprenge seg ut, noe som sperrer for noe annet.
Jan Erik Birkelund har alltid tegnet, og tok skrittet videre da han sluttet som postbud i Posten i 2000 og begynte på Strykejernet Kunstskole. Etter ferdig utdanning malte han ujevnt i ulike atelierer og hadde en utstilling på Sentralsykehuset i Akershus der han solgte en del malerier. Han kunne på ny ta fatt på malingen for alvor da han i 2016 fikk bygget et atelier i hagen på Lørenskog.
I 2019 begynte han å stille ut, den første separatutstillingen var i Galleri DC-3 på Fornebu. Deretter ble han med på en gruppeutstilling i Cyan studio på Grünerløkka.
I 2020 følger flere utstillinger: På Galleri Dalype på Sagene i januar og juni, deretter galleri Albin Art på Briskeby i september.

Hva skjer akkurat nå?

Albin Art
Albin Art

Mai hos oss

Les Mer

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger