Hva skjer i Galleri Albin Upp og Albin Art

Nyheter

Krister Selander stiller popart kunst i Albin Art

Det er klart for to dager med kunst som får deg til å trekke på smilebåndet, ifølge kunstneren selv. Krister Selander inviterer til to dager med pop kunst som får deg til å le, i Albin Art. Vi ønsker svenske Krister Selander velkommen til Oslo og oss.

Albin Art er vårt studio vegg-i-vegg med hovedgalleriet Albin Upp. Du finner inngangen noen skritt forbi hovedinngangen, i Holtegata. Velkommen til vernissage fredag 22.mars klokken 18! NB! Denne utstillingen er kun åpen i helgen. Se åpningstider på plakat og i artikkel.

Krister Selander er en musiker og kunstner fra vestkysten av Sverige som nylig har begynt å sysle med tegning og maling.

Selanders arbeider skildrer ofte musikere fra ulike sjangre i form av karikaturer som alltid fanger personens holdning. Med urealistiske proporsjoner, humoristisk plassering av rekvisitter, sterke farger og en leken tilnærming, blir hvert maleri helt unikt.

Selanders arbeid har en distinkt stil som er leken, energisk og fullstappet med kreativitet. Hans ukonvensjonelle tilnærming til kunst tillater ham å fange essensen av musikerne han portretterer, og hans evne til å skape unike og minneverdige bilder har gjort ham til en ettertraktet kunstner i musikkbransjen.

Følg Krister Selander på:

@selanders_kludd

Åpningstider:

Fredag: 18....? Vernissage!

Lørdag 23.mars: 12-16
Søndag 24.mars: 12-16

 

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger