Hva skjer i Galleri Albin Upp og Albin Art

Nyheter

Mars måned i Galleri Albin upp

Dagene i mars bringer oss skritt for skritt nærmere våren, sommeren og solskinnet. Imens vi venter, så kan du denne uken være med Herborg Johanne Erdal på hennes reise på kloden vår, i hennes utstilling om natur, dyrene og miljøet vårt. Maleriene vises fra 16.mars til 21.mars 2024. Velkommen til åpning lørdag 16.mars klokken 12.

Etter en herlig periode med to flotte utstillinger av Roy Andreas Dahl og Eirin Hov kan vi med stor glede introdusere nok en kunstner i Albin Art.

Herborg Johanna Erdal født 15 mars 54 og oppvokst i Sørfjorden i vakre Hardanger. Hennes forfedre bygde egne mektige seilskuter, og var avhengig av fjorden og havet som livsgrunnlag og fartsåre.
Hun flyttet til Oslo 1973, tok sin utdannelse her, sykepleier så jordmor og har jobbet som jordmor ved OUS Ullevål i over 30 år. Tatt i mot flere hundre barn av vår nye generasjon, og er opptatt av deres fremtid ift klima.
Natur, miljø og konsekvensene av overoppheting av jordkloden og issmeltingen ved Polhavet, og hvordan det påvirker dyrelivet der, gjenspeiler seg i maleriene hennes.
Hun har tegnet og malt siden tidlig barndom og alltid vært fascinert av sjø og hav ( noe hun har i genene ), og alt det fascinerende som finnes der under vann.

Mer om kunstneren og kunsten kan du lese her:

HERBORG JOHANNE ERDAL

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger