Hva skjer i Galleri Albin Upp og Albin Art

Nyheter

I mer enn 40 år har Galleri Albin Upp fremvist kunst fra flotte norske og utenlandske kunstnere på sine gallerivegger. Mars måned var ikke noe unntak, og april lover både vår i lufta og i galleriet med en spennende utstillings kalender og kanskje litt hage-hygge med Kafé Albin. Albin Upp tilbyr to utleie gallerier, en kunstbutikk og kunstkafé. Her er det rom for hygge! Nå er det påske, men vi åpner dørene igjen 2.april. Velkommen!

Krister Selander stiller popart kunst i Albin Art

Det er klart for to dager med kunst som får deg til å trekke på smilebåndet, ifølge kunstneren selv. Krister Selander inviterer til to dager med pop kunst som får deg til å le, i Albin Art. Vi ønsker svenske Krister Selander velkommen til Oslo og oss.

Februar er her med vårens lovnader luskende i bygatene. Hos oss finner du nå nye utstillinger montert på veggene, med kreative lovnader for de neste to ukene. I hovedgalleriet Albin Upp åpner minneutstillingen "Bergstaden i Tigerstaden" av Harald Risberg tirsdag 20.februar, mens det i Albin Art vegg-i-vegg vises croquis tegninger m.satire av Kristin Bruun. Les mer om utstillingene under.

Mars måned i Galleri Albin upp

Dagene i mars bringer oss skritt for skritt nærmere våren, sommeren og solskinnet. Imens vi venter, så kan du denne uken være med Herborg Johanne Erdal på hennes reise på kloden vår, i hennes utstilling om natur, dyrene og miljøet vårt. Maleriene vises fra 16.mars til 21.mars 2024. Velkommen til åpning lørdag 16.mars klokken 12.

Albin Art er et av våre tre gallerier, som ligger vegg-i-vegg med hovedgalleriet Albin Upp. Albin Art har igjennom årene presentert en rekke fabelaktige kunstnere, og nå er det mulig for deg å plotte deg inn på en av vårens ledige datoer. Ta kontakt for å sikre deg dine datoer for fremvisning av din kunst, i hjertet av Briskeby og Oslo. Velkommen! Se nedenfor for ledige datoer og kontakt informasjon for reservasjon av plass.

Utstillinger - Kalender

Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet
Pågående og kommende utstillinger i Hovedgalleriet

Galleri Albin Upp Utstillinger

Se Utstillinger

Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art
Tidligere, pågående og kommendeutstillinger i Galleri Albin Art

Galleri Albin Art Utstillinger

Se Utstillinger