Om Utstillingene og Kunstnerne

Albin Upp

Kakofoni Tistemt

"Kakofoni Tistemt"

Malerier - Tegning - Skulptur - Tekstil - Digitalt

1.desember - 13.desember

Vi ti har ulik bakgrunn og referansematerie, men har delt atelier en dag hver uke over tid. Når vi nå stiller ut sammen som gruppe, viser vi fram både vår ulikhet og våre fellestrekk som kunstnere.

MONICA ANDRESEN BERGNORD – Jeg jobber innen den abstrakte tradisjonen. Form, komposisjon og farge er viktige elementer i bildene mine. Med farger og strøk, ønsker jeg å jobbe frem det som er usynlig for øyet, men så tilstede i sjelen.

ELKE HAUGE – Jeg har min bakgrunn fra dans og ballett og er opptatt av bevegelse i videste forstand. Jeg arbeider hovedsakelig i et abstrakt og semiabstrakt formspråk. Jeg maler intuitivt, ofte i serie, og bruker akrylmaling, tusj, blekk og fargeblyanter.

ANNE-KARI JANSEN – Et objekt bryter inn i atmosfæren – for så å bli trukket inn mot jorden. Tanken om at vi er på denne jorda et øyeblikk i tid – og i et glimt kan alt ta slutt – gir liv til alle mine arbeider.

ELISABETH BJERKE – Jeg finner motiver ved å gå tett innpå naturen og er fasinert av det mangfoldet av farger, former og linjer som et lite utsnitt av naturen kan inneholde, men som vi ikke nødvendigvis ser ved første øyekast. Tett på har bildene et abstrakt uttrykk, mens ved avstand dannes rom og detaljer. Jeg utfordrer å oppleve det store i det lille.

INGER JOHANNE MAGNUS – Hva skygger for det jeg ser og opplever i møte med naturen, menneskene og samfunnet? Det berører meg og gir farger og energi til arbeidene mine.

MARTHE NÆSS AUBERT – Mitt maleriske uttrykk ligger i grenseland mellom det abstrakte og det figurative. Jeg arbeider intuitivt og fabulerende og søker å uttrykke tilstedeværelse, stillhet og ro. Inspirasjonskilder kan være naturopplevelse, musikk, indre bilder fra eventyr og myter, barndomserindringer, tidligere generasjoners historie og levd liv.

INGRID LAUGSLET – Jeg arbeider i store formater. Bruker natur- og menneskeformer for å uttrykke glede, sorg og undring over alt som skjer omkring meg både i samfunnet og i nær krets. Ønsker å sette i gang refleksjon og fantasi og gi en opplevelse.

ELISABETH SOLLNER – Jeg er nysgjerrig på og ønsker å utforske strekenes, formenes og fargenes meningspotensiale. Det er å bli kjent med hvilke mønstre og rytmer som resonnerer med noe ukjent men likevel gjenkjennelig. Det er en berikende prosess enten den er abstrakt eller som mønster fra naturen.

VIGDIS MARGRETHE LØVER – Maleriene fanger et nanosekund av en tilsynelatende harmonisk overflate, mens nede i havet er det en hel verden vi ikke får øye på. Mikroplast sammen med dyreliv er noe av det mest aktuelle i dag, stygt og skremmende, mens vi ser bare overflaten og det vakre.

ÅSHILD ELLINGGARD – Jeg maler abstrahert og forenklet, tilnærmet naivistisk i formen. Gjennom flater, linjer og enkle fargeklanger ønsker jeg å visualisere stemninger som formidler det skjøre, vare og sårbare.

Tagged under: Maleri Tekstiler
Albinupp

Albinupp

  • Female