Om Utstillingene og Kunstnerne

Albin Upp

Kristine Buksrud - Helen B.Holm - Karin Grasdalsmoen - Inger Lise Aaby

5.januar – 16. januar 2022

MALERI

Atelier 4 består av 4 personer som til daglig samarbeider i Drammen. I løpet av mange år har de deltatt på diverse utstillinger primært i Drammen, Holmsbu og Bærum.

Bildene deres har ikke fått noe navn da kunstnerne mener at det er du som betrakter som sitter med fasiten for hva du ser, ikke kunstnerne.

KARIN GRASDALSMOEN

Mennesker i alle situasjoner og da spesielt barn er Grasdalmoens favoritter. Stemningen skapes gjennom uttrykk og farger, men for å gi en større nærhet til motivene, maler hun ofte med fingrene. Grasdalmoen trives også med å gjenskape stemninger i naturen. Hun har malt litt i akvarell, men akryl er favoritten.

KRISTINE BUKSRUD

Motivene kommer ofte via opplevelser og følelser fra vandring i naturen. Buksrud startet med å male akvarell, men har lenge boltret seg i akryl. Dette passer bedre til hennes temperament og teknikk, særlig for å få frem struktur i flatene. Buksrud maler stort sett figurativt, men etter hvert også mange abstrakte motiver.

HELEN B. HOLM

Tegning er Holms sterke side og ble starten på å uttrykke seg gjennom maling. Hun leker med farger og motivet planlegges i forkant eller kommer til henne underveis

INGER LISE AABY

Aaby begynte med figurativ maling, men etter hvert ble motivene mer abstraherte. Under veis kan det i bildet komme frem både geometriske former og menneskelige figurer. Hun arbeider både med med pensel, kniv og kullstift. Fargene bestemmer retningen og paletten er ofte lys.

Tagged under: Maleri
Albinupp

Albinupp

  • Female