Om Utstillingene og Kunstnerne

Albin Upp

Arne Søvik Larsen

FOTOGRAFI - KNIVER

4.februar - 6.februar

ARNE SØVIK LARSEN er autodidakt innenfor fotofaget, men har hatt sitt virke innenfor foto i mange år som servicetekniker for Fujifilm. Arbeider nå som servicetekniker for Corob.
Søvik Larsen har mange utmerkelser fra diverse fotokonkurranser i inn og utland, bl.a. flere gullmedaljer fra Landskonkurransen.
Han har utstilt bilder i Bergen, New York og nå i Laguna Beach California.
Søvik Larsen er representert via artportable.com fra 2019.
Bildene til Søvik Larsen er ofte abstrakte. Alle bildene i serien «Arts’n’Cars» inneholder bilder av biler i en eller annen fasong. Han arbeider alltid i kvadratformat.

ÅSMUND SKARD er sivilarkitekt fra NTH i 1965. Han er en av grunnleggerne av 4B Arkitekter, og er medansvarlig for blant annet Ibsenhuset i Skien, Det Norske Teatret, Kristiansand Folkebibliotek og Billedgalleri, Trøndelag Teater, Amfiscenen i Nationaltheatret, og rehabiliteringen av Eidsvollsbygningen og Kongeboligen på Bygdøy.
I 1987 begynte han med å lage kniver, og har etter hvert gjort seg bemerket i det norske knivmiljøet. I et kapittel i Øystein Køhns bok «Staskniven i norsk tradisjon» er han blitt betegnet som «Han som tør å lage annerledes staskniver».
Åsmund Skard lager bare moderne kniver, og er opptatt av form, proporsjonering og materialsammensetting. Alle knivene han lager skal kunne brukes, og han lager aldri 2 like kniver.
Han er gjennom en årrekke premiert i knivkonkurranser og utstillinger i Norge og i Sverige.

Tagged under: Foto
Albinupp

Albinupp

  • Female