Om Utstillingene og Kunstnerne

Albin Upp

Kjell Vidar Andersen, Olav Hein Skjeldal, Grete Skoe og Trine Støren

FIRE FRA TELEMARK

Maleri - Foto - Tegning

24. april til 5. mai

TRINE STØREN`S billedverden i fargesterk akryl og olje teknikk, viser mennesker, dyr og andre skapninger i samspill. Bildene har sterke surrealistiske trekk. Motivene og titlene setter fantasien i sving. Støren bor og arbeider på Gvarv, og er medlem av NBK og BiT ( Billedkunstnere i Telemark ).

KJELL VIDAR ANDERSEN vil fange det vakre, og ofte det melankolske i sine sort/hvit foto. Han viser også fotocollager i sort/hvitt som en kommentar til miljøproblemer. Fargegrafikken starter oftest med et fargefoto fra industriens ”søppelhaug”. Elementer fjernes og nye legges til ved hjelp av digitale pensler og blyanter. Andersen bor og arbeider på Akkerhaugen, og er medlem av NBK og BiT. Se www.kvadesign.no.

GRETE SKOE vil i sine malerier og pasteller formidle en stemning med utgangspunkt i norsk natur med og uten mennesker. Menneskekroppen og portretter av dyr dukker også opp i hennes malerier og tegninger. Skoe er medlem av NBK, BiT og Tegnerforbundet. Se www.skoe.no

OLAV HEIN SKJELDAL er illustratør og arkitekt. Han viser tegninger av fabelhus, reinsdyr og motiv fra folkemusikken i Telemark. Bildene er utført med blyant og tørrpastell. Skjeldal har illustrert en rekke bøker med emne fra Telemarks natur og folkemusikkmiljø. Se www.ohskjeldal.no.

 

Tagged under: Maleri Tegning Foto
Albinupp

Albinupp

  • Female