"Uten Grenser"

MALERI 

14.-26. mars 2023


Dette er en gruppe med 9 malere med ulik bakgrunn, som gjennom flere år har malt sammen under veiledning og stor inspirasjon av billedkunstner Markus Brendmoe i hans atelier. Resultatet av dette samarbeidet ønsker vi å dele og gleder oss til en fargerik opplevelse i Albin Upp,

Velkommen til åpning onsdag 15. mars kl. 18-20.

ELISABETH HYGEN DAAE    Elisabeth har malt og fått veiledning  i mer enn 25 år. Energien, fargene og de evige skiftningene i naturen gir utfordringer og inspirasjon i maleprosessen. Hun har deltatt med akrylmalerier i gruppe - og separatutstillinger både i Oslo, Tokyo og Shanghai.

LILLEBETH BUER SOLLIE   Lillebeth har bakgrunn i kurs i dekorasjonsmaling og kurs i skulptur og installasjoner hos kunstner Lise Fløystad, El Charco, Spania. Hun har også bakgrunn fra malerfellesskapet "Gruppe 11" i Oslo m/veiledere Markus Brendmoe og Roar Werner Eriksen og vært elev ved Levende Verksted på Nydalen Kunstskole.

SIDSEL PETTERSEN SÆTHRE  Sidsel maler både abstrakt og figurative bilder i akryl på lerret og plater. Hun foretrekker sterk, varme farger. Sidsel arbeider også med glass og collage og har deltatt på flere utstillinger.

ELISABETH OLESON   Elisabeth er utdannet lektor i formgivingsfag. Maler og tegner i serier knyttet til familie og barndom fra Nord-Norge. Teknikken er  akryl og pasteller på lerret. 

ISFRID CLARA SØNSTEBØ BANG  Isfrid har malt gjennom hele sitt voksne liv. Hun har deltatt på flere gruppeutstillinger. De siste årene har hun hatt sommerutstilling på Fokstugu Fjellstue.

DANNE KLINGENBERG  Danne er utdannet lærer med bl. a. keramikk/forming som fag. Hun har deltatt i flere kollektive og separate utstillinger. Hun maler både abstrakte og naturalistiske bilder i akryl og akvarell.

LISBET VEIBY   Lisbet er elev hos Markus Brendmoe og jobber hovedsaklig med vannbasert oljemaling.

RANDI BRINCH  Randi maler med akryl og tegner mye med kull. Hun er opptatt av dyr med menneskelig uttrykk og av mennesker/følelser. Randi har vært med på gruppeutstilling i Oslo Rådhus 2014, 2015 og 2018.

KARIN GLAD   Karin er utdannet designer fra SHKS og har deltatt i flere kollektiv og separat utstillinger. Hun maler både naturalistiske og abstrakte bilder i akryl og akvarell. Hennes inspirasjon er natur og mennesker.

 

Tagged under: Maleri